Inspiration, Nyheter

Så får du dina kläder till att bli en del av ditt hem!

Även fast man bor på en mindre boyta så kan man faktiskt piffa upp sitt hem med olika favoritplagg/accessoarer. Detta är ett smart tips för att få in modet i hemmet (i din inredning! ) Hur intressant låter inte det här? 

Detta kommer inte bara vara bra rent ekonomiskt utan det ger också en touch av din egen personliga stil. Din inredning blir helt enkelt mer DU! Riktigt snyggt kan det bli! Här kan du kolla in några tips på hur man kan få in mode i inredningen! 

 

Använd din hatt!

En hatt är rund och väldigt stilren accessoar. Det går perfekt att hänga den antingen på väggen eller på hyllor, det kan man själv få välja ut efter vad man gillar mest. På denna bild så hänger den på spikar. Snabbt och enkelt och en kul detalj att visa upp i sitt hem.

vr-racc88tt-hatten

Tips på hattar!

HÄR / HÄR / HÄR

Visa upp din läderjacka

Läderjackan är ett plagg som går att matcha till det mesta. Den är även tidlös och går nästan att använda under alla årstider. Den är både fin att ha framme men också bra att ha nära till hands när man väl ska ut. Häng gärna jacka som på bilden, en fin klädställning med snygga galgar, så har du skapat en snygg detalj i ditt hem.

vr-racc88tt-lacc88derjackor

Tips på läderjackor!

HÄR / HÄR / HÄR

Ta fram klackarna! 

Låt inte klackarna stå och damma i garderoben. Klackskor är en viktig del när det gäller mode. Därför kan det bli riktigt snyggt att få möjlighet att visa upp dem. Ta fram favoritparen och ställ dem på en hylla eller varför inte låta de hänga på en stege som på bilden. Hur snyggt blir inte det?!

vr-racc88tt-skor

Tips på klackskor!

HÄR / HÄR / HÄR

Skapa en mysig stämning med stickade tröjor

Ta fram dina favorittröjor och skapa en mysstämning i ditt hem. Hösten är här nu och det är dags att hålla värmen och skydda mot kylan. Ett bra tips är att låta de ligga framme fint på t.ex. en pall, och därmed skapa den varma, mysiga stämningen.

vr-racc88tt-trocc88ja-2

Tips på stickade tröjor!

HÄR / HÄR / HÄR

Visa upp din favoritväska

Har du ytor hemma som saknar något speciellt eller behöver en extra touch, då passar den ”lilla väskan” perfekt. Kolla hur det har gjort på bilden. Man kan antingen lägga den på hyllor, bänkar eller andra sorters ytor hemma.

vr-racc88tt-vacc88ska

Tips på väskor!

HÄR / HÄR / HÄR

Alla dessa detaljer gör att ditt hem blir mer personlig! Tänk vad häftigt att det kan bli så snyggt när man faktiskt blandar mode med inredning. Det går om man vill med lite fantasi. Hoppas att ni har fått något nytt att tänka på ifall ni vill inreda om hemma. Detta är något man bör prova!

 

Inspiration och foto hittade på: veckorevyn.com