Inspiration, Nyheter, Outfit

Vårens skotrend är redan här! Dessa bör du bära när värmen kommer!

Våren börjar närma sig med stormsteg och vårskorna har redan börjat titta fram i olika kataloger och butiker. Det är allt från starka färger till glitter, hur härligt låter inte detta? Starka färger och vår går ju väldigt bra ihop! Här kommer vi ge dig fem olika tips på skor du bör bära när värmen äntligen här!  

 

Här ser vi ett par härliga sneakers i mockaimitation från Nelly.com. Perfekt när vi närmar oss ljusare tider! Tänk hur snyggt detta blir tillsammans med ett par ljusa jeans och en beige kappa!

Denna modell från Nelly.com är gjord av äkta mocka och har en bred klack med öppen tå. Dessa passar perfekt till klänning eller jeans och en snygg ljus kappa eller kavaj.

Denna sko från Riverisland.se är väldigt stilren och enkel att använda till både vardags eller till mer festliga tillfällen. Perfekt att använda till våren och går lätt att matcha till alla outfits!

Härliga färger är det som gäller i år! Dessa skor från Riverisland.se passar perfekt att använda som en färgklick till en enkel outfit, hur snyggt blir inte det?!

Om man vill glittra till lite extra i sin vardag så passar dessa klackskor från Nelly.com perfekt! Matcha dessa med ett par snygga jeans och en fin kappa.