Läs mer
Inspiration

Hitta utemöbler enkelt och smart på nätet

Våren och sommaren smyger sig närmare på oss för varje dag. Redan nu har vi fått en försmak på solens värme, visst är det skönt? Något som också börjar ta fart är försäljningen av utemöbler. Snygga, smarta, funktionella designmöbler där vi tillsammans med nära och kära tillbringar våra varma soliga dagar i. Vi på Stily tänkte tipsa om några riktigt snygga utemöbler som inte kostar skjortan. Heminredning överlag är känt för att vara väldigt dyrt, men det behöver inte vara det. Visst om du är ute efter dem där unika och kända möblerna så kan du behöva ta fram den stora plånboken. Vissa trädgårdsstolar och trädgårdsbord kan tillsammans kosta över 40 000 kr om man vill det. Sen finns det alltid alternativ som Ikea eller andra liknande butiker, men vill vu verkligen ha samma möbler som hundratals andra i ditt kvarter?

Smart tjänst att hitta heminredning på nätet

Roomly.se är en smart tjänst som samlar Sveriges inredningsbutiker och deras produkter på en plats. En plats där du enkelt och snabbt kan hitta heminredning och möbler genom några enkla sök eller filtreringar. Något annat som är väldigt smart är att du också kan prisjämföra inredning från de olika butikerna och analysera ditt kommande köp.

Om du som många andra inte riktigt vet vart du ska börja i din jakt på nya utemöbler så är denna tjänst absolut något för dig. Vi gjorde ett litet test och kikade på utbudet av möbler för utomhusbruk och hittade produkter till ett värde av 5000 kr. När vi la samma varor i varukorgen hos en annan handlare utan att ha kikat på Roomly först kostade samma möbler 9000 kr. Dvs vi kunde hitta de butiker som erbjöd samma produkter fast till lägre pris och sparade 4000 kr.

Sen tänker nog många på att det kan vara svårt och hitta möbler som passar just min uteplats. Det spelar ingen roll. Genom samarbeten med Sveriges inredningsbutiker finns där utemöbler för både balkong, terrass och trädgård. Så har du något av dessa rekommenderar vi dig att i alla fall kolla in Roomly.se och prova på tjänsten. Vi lovar att du kommer hitta något som passar dina preferenser.

Läs mer
Inspiration

Hitta inredning inför julen 2015

Hitta inredning inför julen 2015: Snart är det dags för årets stora julhandel. Redan nu har flera butiker börjat att pynta och inreda med juldekorationer som snart ska förgylla vår handel. Redan nu i början av november kommer vi börja se centrala platser i städerna pyntade med fina julbelysningar och annat mysigt. 

Förutom detta så påbörjas också en period där vi ska sätta igång inredningen och dekoration i våra egna hushåll. Många har säkert låder fyllda med mysig julinredning förvarade, men ibland kan det vara kul med lite nytt.

Jultiden är en fantastisk mysig period där vi samlar nära och kära, familj och släktingar. Då är det extra viktigt att det ser hemtrevligt ut när det bjuds på middagar i vintermörkret.

Roomly.se har precis öppnat upp sin julsektion med flera tusen produkter som går i årets trender och färger. Härliga julstjärnor, adventsljusstakar, tomtar, julkulor och massa annat skojigt från några av världens största varumärken. Har man svårt att hitta inspiration till årets julpynt kan man kika in flera hundra inspirationsbilder på Roomly inspiration. En stor databas där man kan plocka små detaljer från flera bilder och med sin egna kreativitet sammansätta i ett snyggt manér.

Här hittar ni julinspiration!

Men är ni samtidigt ute efter ny julinredning så är det Roomlys inredningsbutik som gäller. Här finns produkter samlade från Sveriges största återförsäljare till fantastiska priser.

Inredningsbutiken finner ni via följande länk julinredning 2015